KERESÉS search-close

RTL+

szerző:
2016.07.28. 17:08
A Prizma TV 2014. május 1-jén nevet változtatott és új arculattal jelenik meg a képernyőn. Az RTL+ egy magyar nyelvű televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz.
RTL+

Az RTL+ műsorait a nap 24 órájában sugározza, a csatorna tulajdonosa pedig az RTL Group, ami biztosítja a színvonalas, jó alapokra építkező szórakoztatást. Az RTL+ programja továbbra is a számos sajátgyártású műsor mellett, amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat is tartalmaz. Az RTL+ csatornán egyszerre láthatjuk a már bizonyított és az új sikersorozatokat, így ideális kikapcsolódást nyújtva a család minden tagjának, a hét minden napján. A humor kedvelőinek: Waczak Szálló, Csengetett, Mylord? A gyerekek örök kedvence A Hupikék törpikék sem hiányozhatnak az RTL+ kínálatából, ahogy a telenovellák sem. Könnyed szórakoztatást nyújtó sorozatok: Lois és Clark – Superman legújabb kalandjai, A szupercsapat, Miért éppen Alaszka? Kung-fu: A legenda folytatódik, Knight Rider. Sajátgyártású műsorok: Kész átverés show, Kalandra fal!, Mónika show.

RTL+ ajánlók

Két pasi - meg egy kicsi: augusztus 7-től minden hétköznap az RTL+-on

Charlie egy megrögzött agglegény a hozzá tartozó életvitellel: egy házzal a tengerparton, egy Jaguarral a garázsban és folytonos csajozással. A jól megszokott laza malibui életmódja azonban félbeszakad, mikor válófélben lévő bátyja, Alan fiával, Jake-kel beköltöznek hozzá. Ekkor kezdődnek a két pasi meg egy kicsi nem mindennapi mindennapjai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való