KERESÉS search-close

RTLII

szerző:
2016.07.28. 17:06

Az RTL Group 2012. októberében indította magyar nyelvű kereskedelmi csatornáját, az RTLII-t. Az RTL Csoport legfiatalabb tagja egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely számos, csak itt látható sajátgyártású műsort kínál a nap 24 órájában.

RTLII

Ilyen például a népszerű gasztro-reality a Vacsoracsata, a Segítség, bajban vagyok! című pszichológiai és jogi problémákat megoldó reality műsor, valamint a naponta látható Híradó, amely kifejezetten az RTLII-re készül. A csatorna történetének legjelentősebb vállalkozása volt ValóVilág 6 elindítása 2014. januárjában. Ezzel a lépéssel a csatorna a középmezőny csatornái közé lépett és rövid idő alatt igazi közönségkedvenc lett. A ValóVilág után sem maradnak a nézők izgalmak nélkül, hiszen a sajátgyártású programok mellett az RTLII műsorstruktúráját a prémium sorozatok és filmek jellemzik. Országos tévépremierek sorát kínálja nézőinek. Magyarországon először csak az RTLII-n látható hétköznap esténként a Nyugi, Charlie! című sorozat Charlie Sheen főszereplésével. Szintén országos tévépremier a Hazug csajok társasága, a hamarosan induló Homeland – A belső ellenség, az Érintés és a Dallas legújabb évada.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való