KERESÉS search-close

Újra élen Columbo

szerző:
2019.03.28. 11:37

A 12. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,1%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyére a kedd esti Columbo került, második a szombat késő esti Dr. Csont, míg a harmadik helyen a Döglött akták végzett.

Újra élen Columbo

A Sorozat+ toplistája:

Columbo: 3,4%
Dr. Csont: 3,0%
Döglött akták: 4,3%.

 

Az RTL+ 0,7%-on zárta az előző hetet. A csatorna  aranyérmese a szombat esti Rendőrakadémia 6. része lett. Az ezüstérmet a hétfő délutáni Kész átverés show szerezte meg, míg a bronzérmet ezúttal a Mr. Bean pénteki epizódja vitt el.

Az RTL+ toplistája:

Rendőrakadémia 6. – Az ostromlott város: 1,7%
Kész átverés show: 3,0%
Mr. Bean: 1,3%.

 

Az RTL Gold 0,6%-ot ért a 12. héten. A csatorna legnézettebb műsora a szerda esti Szulejman lett 1,8%-os közönségaránnyal. A Muzsika Tv 0,5%-ot ért el a legutóbbi héten. Legnézettebb műsora, a szerda késő esti Muzsika tv – roadshow 1,9% SHR-t hozott a csatornának.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. március 18. – 2019. március 24.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való