KERESÉS search-close

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

szerző:
2019.04.04. 12:10

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt.
Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

Az RTLII toplistája:

1. Éjjel-nappal Budapest: 7,4%

2. Showder Klub: 4,9%

3. Rossz anyák karácsonya: 5,6%.

 

A Film+ 2019-es év 13. heti közönségaránya 3,1% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Batman: kezdődik című amerikai-angol akciófilm volt. A második helyen egy szombat esti film, Az óriásölő című amerikai fantasztikus kalandfilm áll. A bronzérmet szintén egy vasárnap esti műsor, a Banános Joe című akció-vígjáték szerezte meg.

A Film+ toplistája:

1. Batman: kezdődik: 5,8%

2. Az óriásölő: 5,2%

3. Banános Joe: 4,5%

 

A Film+ csatorna az előző héten főműsoridőben öt napot nyert meg a konkurensével szemben - heti SHR prime time 18-49* Film+/Mozi+:

szerda: 2,8%/2,6%;

csütörtök: 3,3%/1,9%;

péntek: 3,3%/2,9%;

szombat: 4,6%/3,2%;

vasárnap: 5,0%/2,9%.

 

A Cool 2,4%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A legnézettebb műsor díját A mi kis falunk című sajátgyártású sorozat pénteken este vetített epizódja szerezte meg. Ezt a vasárnap esti film, az Ünneprontók ünnepe című vígjáték követte. A dobogó harmadik fokára Gyilkos elmék pénteki esti része került.

A Cool toplistája:

1. A mi kis falunk: 5,5%

2. Ünneprontók ünnepe: 3,4%

3. Gyilkos elmék: 5,3%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. március 25. – 2019. március 31.
*Az Éjjel-nappal Budapest nézettségi adatai az élő, a napon belüli és a 7 napon belüli visszanézések adatait is tartalmazzák (Konszolidált adatok).

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való