KERESÉS search-close

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

szerző:
2019.01.11. 12:44

2019. január 7-ével véget ért az RTLMost! legújabb, időszakos digitális csatornája. A téli pop-up névre keresztelt csatorna több, mint 100 órányi tartalmat kínált a fogyasztók számára gasztró, vlogger és film témában. 2018. december 1-jei indulása óta több mint 50 ezer videó megtekintést generált az RTL Magyarország égisze alá tartozó RTLMost! platformon.

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

A legnagyobb megtekintési számot a „Szerinted?”-videók érték el. Ezek közül is a TOP3:

Youtuberek vs. TV-jóslás
Youtuberek vs. Google Translate
Youtuberek vs. 2017 (Szerinted - szilveszteri kiadás)

 

A filmek szerelmesei is megtalálták a kedvükre való tartalmakat: három napig elérhető volt a Kincsem című nagysikerű magyar film, ami több mint 10 ezren néztek meg a három nap alatt. A többi magyar és a külföldi cím közül a második helyet a Torrente 5. – A kezdő tizenegy című spanyol vígjáték tudhatja magáénak. A dobogó harmadik fokára Az élet ára című amerikai filmdráma került, melyet a Séta a napfényben című holland tragikomédia követett.

Fördős Zé és a Street Kitchen csapat pedig az ünnepi készülődésben segítette a nézőket az ünnepi receptek videó változatával.

Forrás: gemius prism napi adatok összesítése, teljes lakosság, teljes forgalom 2018.12.01. – 2019.01.03. között.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való