KERESÉS search-close

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

szerző:
2019.01.11. 12:44

2019. január 7-ével véget ért az RTLMost! legújabb, időszakos digitális csatornája. A téli pop-up névre keresztelt csatorna több, mint 100 órányi tartalmat kínált a fogyasztók számára gasztró, vlogger és film témában. 2018. december 1-jei indulása óta több mint 50 ezer videó megtekintést generált az RTL Magyarország égisze alá tartozó RTLMost! platformon.

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

A legnagyobb megtekintési számot a „Szerinted?”-videók érték el. Ezek közül is a TOP3:

Youtuberek vs. TV-jóslás
Youtuberek vs. Google Translate
Youtuberek vs. 2017 (Szerinted - szilveszteri kiadás)

 

A filmek szerelmesei is megtalálták a kedvükre való tartalmakat: három napig elérhető volt a Kincsem című nagysikerű magyar film, ami több mint 10 ezren néztek meg a három nap alatt. A többi magyar és a külföldi cím közül a második helyet a Torrente 5. – A kezdő tizenegy című spanyol vígjáték tudhatja magáénak. A dobogó harmadik fokára Az élet ára című amerikai filmdráma került, melyet a Séta a napfényben című holland tragikomédia követett.

Fördős Zé és a Street Kitchen csapat pedig az ünnepi készülődésben segítette a nézőket az ünnepi receptek videó változatával.

Forrás: gemius prism napi adatok összesítése, teljes lakosság, teljes forgalom 2018.12.01. – 2019.01.03. között.

Hírek

Ismét Columbo a nyerő

A harmadik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,9%-ot ért el. A csatorna legnézettebb műsora a Columbo című sorozat keddi epizódja lett. A második helyen a CSI: A helyszínelők péntek esti része végzett, míg a dobogó harmadik fokára a péntek esti New York-i helyszínelők állhattak.

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

A Film+ 3. heti közönségaránya 3,4% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Törvényre törve című akciófilm volt. A második helyen a Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja című amerikai családi vígjáték végzett, míg a bronzérmet az Elhárítók című amerikai akciófilm szerezte meg.

Sikeres év vége online-ban is

Sikeres decembert zárhatott az RTL Magyarország égisze alá tartozó RTLMost! és az rtl.hu weboldal is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való