KERESÉS search-close

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

szerző:
2019.01.11. 12:44

2019. január 7-ével véget ért az RTLMost! legújabb, időszakos digitális csatornája. A téli pop-up névre keresztelt csatorna több, mint 100 órányi tartalmat kínált a fogyasztók számára gasztró, vlogger és film témában. 2018. december 1-jei indulása óta több mint 50 ezer videó megtekintést generált az RTL Magyarország égisze alá tartozó RTLMost! platformon.

Sikerrel zárt a téli pop-up csatorna az RTLMost!-on!

A legnagyobb megtekintési számot a „Szerinted?”-videók érték el. Ezek közül is a TOP3:

Youtuberek vs. TV-jóslás
Youtuberek vs. Google Translate
Youtuberek vs. 2017 (Szerinted - szilveszteri kiadás)

 

A filmek szerelmesei is megtalálták a kedvükre való tartalmakat: három napig elérhető volt a Kincsem című nagysikerű magyar film, ami több mint 10 ezren néztek meg a három nap alatt. A többi magyar és a külföldi cím közül a második helyet a Torrente 5. – A kezdő tizenegy című spanyol vígjáték tudhatja magáénak. A dobogó harmadik fokára Az élet ára című amerikai filmdráma került, melyet a Séta a napfényben című holland tragikomédia követett.

Fördős Zé és a Street Kitchen csapat pedig az ünnepi készülődésben segítette a nézőket az ünnepi receptek videó változatával.

Forrás: gemius prism napi adatok összesítése, teljes lakosság, teljes forgalom 2018.12.01. – 2019.01.03. között.

Hírek

Újra Columbo a nyerő

A 9. héten a kereskedelmileg kiemelet célcsoporton a Sorozat+ 1,1%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, amit sorban a vasárnap esti New York-i helyszínelők követett. A bronzérmet ezúttal Dr. Csont szerezte meg.

Több, mint 15 millió videó indítást generáltak a felhasználók 2019 februárjában!

2019 februárjában 194%-al több videó indítás történt a platformon, mint 2018 azonos időszakában.

Éjjel-nappal RTLII

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 9. héten. Az RTLII-n immár második hete fut az RTL saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, mely rögtön a csatorna élére ugrott. A legnagyobb nézettséget a sorozat csütörtök esti epizódja szerezte meg, és egyúttal bekerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé, a nem ismétlődő toplistában. Az ezüstérmet a hétfőn este 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet a csütörtökön 18 óra 20 perckor leadott A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való