KERESÉS search-close

Sikeresen búcsúzott a téltől az RTL Klub

szerző:
2019.03.07. 14:51

Az elmúlt héten az RTL Klub tovább folytatta idei remek teljesítményét, miután hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel idén már 54 megnyert esténél jár.

Sikeresen búcsúzott a téltől az RTL Klub

A Híradó ezúttal is nagyszerűen vezette fel a főműsoridőket 19,1%-os heti közönségarányával.

A hétköznap estéket a hétfőtől meghosszabbított Fókusz kiemelkedő eredménnyel kezdte. Az infotainment magazin a Híradóhoz hasonlóan 19,1%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, és ezzel minden este magabiztosan nyerte meg a saját idősávját. A műsorstruktúrában a Drága örökösök következett, amely minden este kimagasló eredménnyel győzedelmeskedett. A csatorna saját gyártású napi sorozata a múlt héten átlagosan 18,6%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton, a teljes lakosság köréből pedig több mint 842 ezren követték figyelemmel. A Drága örökösök sikerét az is jól mutatja, hogy a keddi adás lett a 9. hét legnézettebb műsora, amely 19,5%-ot (SHR) produkált. A csatorna másik saját gyártású napi sorozata a Barátok közt az elmúlt héten átlagosan 14,0%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A szintén hétköznaponként, a késő esti idősávban jelentkező és naponta változó műsorok sikeresen szerepeltek, közülük a legjobb eredményt a Gyertek át! könyvelhette el, amely csütörtök este 12,3%-os közönségarányt produkált.

A szombat este sikere is említésre méltó: A tanár című sorozat az elmúlt héten 14,6%-ot (SHR) hozott a csatornának. A váratlan fordulatokkal teli sorozat aktuális epizódja több mint 573 ezer embert szögezett a képernyők elé a teljes lakosságból.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. február 25. – 2019. március 03.

Hírek

Újra Columbo a nyerő

A 9. héten a kereskedelmileg kiemelet célcsoporton a Sorozat+ 1,1%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, amit sorban a vasárnap esti New York-i helyszínelők követett. A bronzérmet ezúttal Dr. Csont szerezte meg.

Több, mint 15 millió videó indítást generáltak a felhasználók 2019 februárjában!

2019 februárjában 194%-al több videó indítás történt a platformon, mint 2018 azonos időszakában.

Éjjel-nappal RTLII

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 9. héten. Az RTLII-n immár második hete fut az RTL saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, mely rögtön a csatorna élére ugrott. A legnagyobb nézettséget a sorozat csütörtök esti epizódja szerezte meg, és egyúttal bekerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé, a nem ismétlődő toplistában. Az ezüstérmet a hétfőn este 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet a csütörtökön 18 óra 20 perckor leadott A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való