KERESÉS search-close

Sikeresen búcsúzott a téltől az RTL Klub

szerző:
2019.03.07. 14:51

Az elmúlt héten az RTL Klub tovább folytatta idei remek teljesítményét, miután hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel idén már 54 megnyert esténél jár.

Sikeresen búcsúzott a téltől az RTL Klub

A Híradó ezúttal is nagyszerűen vezette fel a főműsoridőket 19,1%-os heti közönségarányával.

A hétköznap estéket a hétfőtől meghosszabbított Fókusz kiemelkedő eredménnyel kezdte. Az infotainment magazin a Híradóhoz hasonlóan 19,1%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, és ezzel minden este magabiztosan nyerte meg a saját idősávját. A műsorstruktúrában a Drága örökösök következett, amely minden este kimagasló eredménnyel győzedelmeskedett. A csatorna saját gyártású napi sorozata a múlt héten átlagosan 18,6%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton, a teljes lakosság köréből pedig több mint 842 ezren követték figyelemmel. A Drága örökösök sikerét az is jól mutatja, hogy a keddi adás lett a 9. hét legnézettebb műsora, amely 19,5%-ot (SHR) produkált. A csatorna másik saját gyártású napi sorozata a Barátok közt az elmúlt héten átlagosan 14,0%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A szintén hétköznaponként, a késő esti idősávban jelentkező és naponta változó műsorok sikeresen szerepeltek, közülük a legjobb eredményt a Gyertek át! könyvelhette el, amely csütörtök este 12,3%-os közönségarányt produkált.

A szombat este sikere is említésre méltó: A tanár című sorozat az elmúlt héten 14,6%-ot (SHR) hozott a csatornának. A váratlan fordulatokkal teli sorozat aktuális epizódja több mint 573 ezer embert szögezett a képernyők elé a teljes lakosságból.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. február 25. – 2019. március 03.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való