KERESÉS search-close

RTLII

szerző:
2016.07.28. 17:06

Az RTL Group 2012. októberében indította magyar nyelvű kereskedelmi csatornáját, az RTLII-t. Az RTL Csoport legfiatalabb tagja egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely számos, csak itt látható sajátgyártású műsort kínál a nap 24 órájában.

RTLII

Ilyen például a népszerű gasztro-reality a Vacsoracsata, a Segítség, bajban vagyok! című pszichológiai és jogi problémákat megoldó reality műsor, valamint a naponta látható Híradó, amely kifejezetten az RTLII-re készül. A csatorna történetének legjelentősebb vállalkozása volt ValóVilág 6 elindítása 2014. januárjában. Ezzel a lépéssel a csatorna a középmezőny csatornái közé lépett és rövid idő alatt igazi közönségkedvenc lett. A ValóVilág után sem maradnak a nézők izgalmak nélkül, hiszen a sajátgyártású programok mellett az RTLII műsorstruktúráját a prémium sorozatok és filmek jellemzik. Országos tévépremierek sorát kínálja nézőinek. Magyarországon először csak az RTLII-n látható hétköznap esténként a Nyugi, Charlie! című sorozat Charlie Sheen főszereplésével. Szintén országos tévépremier a Hazug csajok társasága, a hamarosan induló Homeland – A belső ellenség, az Érintés és a Dallas legújabb évada.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való