KERESÉS search-close

Porondon az FBI antropológusa

szerző:
2019.02.28. 14:49

A 8. héten a kereskedelmileg kiemelet célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-ot ért el. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap késő esti Dr. Csont lett. A második helyre a szerda esti Columbo került, míg a bronzérmes a vasárnap esti New York-i helyszínelők lett.

Porondon az FBI antropológusa

A Sorozat+ toplistája:

Dr. Csont: 3,5%
Columbo: 2,8%
New York-i helyszínelők: 2,2%.

Az RTL+ 0,8%-on zárta a legutóbbi hetet. A csatorna  aranyérmese  a szombat esti Aranyeső Yuccában című vígjáték lett. Az ezüstérmet a szombat délutáni Csillagkapu: Atlantisz című sorozat rész szerezte meg, míg a harmadik helyen ezúttal a a vasárnap délutáni Nevess csak! végzett.

Az RTL+ toplistája:

 

Aranyeső Yuccában: 1,6%
Csillagkapu: Atlantisz: 1,9%
Nevess csak!: 2,1%.

A Muzsika Tv 0,7%-ot hozott az előző héten. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap délutáni Házibuli Attilával volt 1,8%-os közönségaránnyal. Az RTL Gold 0,5%-ot ért el a 8. héten: legnézettebb műsora a szombat esti A Fal volt 1,0%-os SHR-rel.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. február 18. – 2019. február 24.

Hírek

Újra Columbo a nyerő

A 9. héten a kereskedelmileg kiemelet célcsoporton a Sorozat+ 1,1%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, amit sorban a vasárnap esti New York-i helyszínelők követett. A bronzérmet ezúttal Dr. Csont szerezte meg.

Több, mint 15 millió videó indítást generáltak a felhasználók 2019 februárjában!

2019 februárjában 194%-al több videó indítás történt a platformon, mint 2018 azonos időszakában.

Éjjel-nappal RTLII

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 9. héten. Az RTLII-n immár második hete fut az RTL saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, mely rögtön a csatorna élére ugrott. A legnagyobb nézettséget a sorozat csütörtök esti epizódja szerezte meg, és egyúttal bekerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé, a nem ismétlődő toplistában. Az ezüstérmet a hétfőn este 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet a csütörtökön 18 óra 20 perckor leadott A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való