KERESÉS search-close

Kalandokban gazdag hét

szerző:
2018.07.10. 14:51

A Film+ 27. heti közönségaránya 3,9% volt a 18–49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az U.N.C.L.E. embere lett: az akciófilm csütörtök este 8,2%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a szerda este vetített Bölcsőd lesz a koporsód végzett 6,1%-os SHR-rel, míg a dobogó harmadik fokára ezúttal A hobbit – az öt sereg csatája című film került 5,6%-os közönségaránnyal. 

Kalandokban gazdag hét

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot és főműsoridőben is hat nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben . (Heti SHR teljes nap 18-49* Film+/MOZI+: Hétfő: 3,8% / 2,4%; Kedd: 3,2% / 2,6%; Szerda: 4,6%/3,0%; Csütörtök: 5,1%/3,3%; Szombat:3,9%/2,6%; Vasárnap: 4,3%/4,2%). Főműsoridőben pedig így alakultak a közönségarányok: (Heti SHR prime time 18-49* Film+/MOZI+: Hétfő: 3,6% / 2,5%; Kedd: 2,9% /2,7%; Szerda: 5,2%/3,4%; Csütörtök: 6,9%/3,1; Szombat: 3,9%/2,6%; Vasárnap: 5,3%/5,0%).

 

A Cool 3,1%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. Az aranyérmet a Gyilkos elmék  csütörtök esti epizódja nyerte  7,1%-os SHR-rel.Második helyre a Kéjjel-nappal című akció-vígjáték került: Tom Cruise és Cameron Diaz  vasárnap este 5,6%-os közönségarányt hozott a csatornának, míg a Harry Potter és a halál ereklyéi című filmre a televíziót nézők 3,8%-a kapcsolt szombat este.

 

Az RTL II 2,5%-os SHR-t ért el az előző héten. A legtöbb nézőt a vasárnap este vetített Elhajlási engedély című film vonzotta a csatorna képernyője elé: a vígjáték 5,1%-oos közönségarányt hozott a csatornának..  Fej-fej mellett végzett a csütörtök esti Híradó és a hétfő  esti Showder klub legújabb része, mindkét műsor 4,8%-os SHR-t ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 julius 2 – július 8.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való