KERESÉS search-close

Kalandokban gazdag hét

szerző:
2018.07.10. 14:51

A Film+ 27. heti közönségaránya 3,9% volt a 18–49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az U.N.C.L.E. embere lett: az akciófilm csütörtök este 8,2%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a szerda este vetített Bölcsőd lesz a koporsód végzett 6,1%-os SHR-rel, míg a dobogó harmadik fokára ezúttal A hobbit – az öt sereg csatája című film került 5,6%-os közönségaránnyal. 

Kalandokban gazdag hét

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot és főműsoridőben is hat nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben . (Heti SHR teljes nap 18-49* Film+/MOZI+: Hétfő: 3,8% / 2,4%; Kedd: 3,2% / 2,6%; Szerda: 4,6%/3,0%; Csütörtök: 5,1%/3,3%; Szombat:3,9%/2,6%; Vasárnap: 4,3%/4,2%). Főműsoridőben pedig így alakultak a közönségarányok: (Heti SHR prime time 18-49* Film+/MOZI+: Hétfő: 3,6% / 2,5%; Kedd: 2,9% /2,7%; Szerda: 5,2%/3,4%; Csütörtök: 6,9%/3,1; Szombat: 3,9%/2,6%; Vasárnap: 5,3%/5,0%).

 

A Cool 3,1%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. Az aranyérmet a Gyilkos elmék  csütörtök esti epizódja nyerte  7,1%-os SHR-rel.Második helyre a Kéjjel-nappal című akció-vígjáték került: Tom Cruise és Cameron Diaz  vasárnap este 5,6%-os közönségarányt hozott a csatornának, míg a Harry Potter és a halál ereklyéi című filmre a televíziót nézők 3,8%-a kapcsolt szombat este.

 

Az RTL II 2,5%-os SHR-t ért el az előző héten. A legtöbb nézőt a vasárnap este vetített Elhajlási engedély című film vonzotta a csatorna képernyője elé: a vígjáték 5,1%-oos közönségarányt hozott a csatornának..  Fej-fej mellett végzett a csütörtök esti Híradó és a hétfő  esti Showder klub legújabb része, mindkét műsor 4,8%-os SHR-t ért el a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 julius 2 – július 8.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való