KERESÉS search-close

Ismét Columbo a nyerő

szerző:
2019.01.23. 11:16

A harmadik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,9%-ot ért el. A csatorna legnézettebb műsora a Columbo című sorozat keddi epizódja lett. A második helyen a CSI: A helyszínelők péntek esti része végzett, míg a dobogó harmadik fokára a péntek esti New York-i helyszínelők állhattak.

Ismét Columbo a nyerő

A Sorozat+ toplistája:

Columbo: 4,3%
CSI: A helyszínelők: 5,0%
New York-i helyszínelők: 1,6%.

 

Az RTL+ 0,8%-ot ért el a legutóbbi héten. A csatorna kínálatából az aranyérmes a szombat esti Szemfényvesztők 2. című film lett, az ezüstérmet a kedd délutáni Győzike szerezte meg, míg a harmadik helyet a vasárnap délutáni Big game - a nagy vad című amerikai akciófilm szerezte meg.

Az RTL+ toplistája:

Szemfényvesztők 2: 2,6%
Győzike: 3,8%
Big game - a nagy vad: 1,8%.

 

A MuzsikaTV 0,7%-kal zárta a harmadik hetet. A csatorna legnézettebb műsora a szerda késő esti Muzsika tv – roadshow volt 2,6%-os közönségaránnyal. Az RTL Gold 0,6%-ot ért el a legutóbbi héten: legnézettebb műsora a csütörtök délutáni Anikó show volt 2,6%-os SHR-rel.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018. január 14. – 2019. január 20.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való