KERESÉS search-close

Imádták a nézők Az óriásölőt

szerző:
2018.12.19. 12:25

A Film+ 50. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap kora este vetített Az óriásölő című amerikai kalandfilm volt, mely egyúttal bekerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé is. A második helyen szintén egy vasárnapi film végzett: A sötét lovag: a felemelkedés című amerikai akciófilm. A bronzérmet a Vírus című akciófilm szerezte meg.

Imádták a nézők Az óriásölőt

A Film+ toplistája:

1. Az óriásölő: 6,3%

2. A sötét lovag – a felemelkedés: 6,1%

3. Vírus: 5,7%

 

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve öt nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben - heti SHR teljes nap 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 3,7%/3,3%;

kedd: 4,5%/4,3%;

csütörtök: 3,9%/3,2%;

péntek: 3,9%/3,5%;

vasárnap: 4,6%/4,1%.

 

Főműsoridőben hat napot nyert meg a konkurensével szemben - heti SHR prime time 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 4,4%/3,0%;

kedd: 4,6%/3,9%;

szerda: 3,9%/3,2%;

csütörtök: 4,6%/3,1%;

péntek: 4,4%/3,2%;

vasárnap: 6,2%/3,9%.

 

A Cool 3,0%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a szombat esti A szív bajnokai című dráma volt, amit a vasárnap este 21 órakor vetített 10 dolog, amit utálok benned című amerikai romantikus vígjáték követett. A bronzérmet a csütörtök esti Gyilkos elmék című krimisorozat vitte el.

 

A Cool toplistája:

1. A szív bajnokai: 4,7%

2. 10 dolog, amit utálok benned: 4,6%

3. Gyilkos elmék: 5,2%.

 

Az RTLII 3,2%-os SHR-t ért el az 50. héten. A legnagyobb nézettséget a hétfő esti Showder Klub szerezte meg. Az ezüstérmet a vasárnap esti ValóVilág9 3. párbaja, míg a bronzérmet a csütörtök esti BeleValóVilág vitte el.

 

Az RTLII toplistája:

1. Showder Klub: 4,8%

2. ValóVilág: 4,7%

3. BeleValóVilág: 8,0%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018. december 10.  – december 16.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való