KERESÉS search-close

Hasítottak a kábelek az új év első hétvégéjén

szerző:
2019.01.11. 12:50

A Film+ 1. heti közönségaránya 4,3% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével készült Kincs, ami nincs című amerikai-olasz akció-vígjáték volt. A második helyre Godzilla került, míg a bronzérmet az Utazás a Föld középpontja felé című amerikai kalandfilm szerezte meg.

Hasítottak a kábelek az új év első hétvégéjén

A Film+ toplistája:

1. Kincs, ami nincs: 8,5%

2. Godzilla: 7,4%

3. Utazás a Föld középpontja felé: 6,2%.

 

A Film+ csatorna az előző héten főműsoridőt tekintve négy nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben - heti SHR teljes nap 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 4,8%/3,4%;

szerda: 5,2%/3,7%;

szombat: 7,4%/3,9%;

vasárnap: 6,2%/5,0%.

 

A Cool 2,5%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Dr. Csont című lett ezt, a Terhes társaság című amerikai vígjáték követette. A bronzérmet ezúttal az Elhajlási engedély című amerikai vígjáték vitte el.

A Cool toplistája:

1. Dr. Csont: 4,6%

2. Terhes társaság: 4,2%

3. Elhajlási engedély: 4,5%.

 

Az RTLII 2,8%-os SHR-t ért el az 1. héten. A legnézettebb a VV9 párbaja lett, ezt a Harry Potter és az azkabani fogoly, valamint a Showder Klub követte.

Az RTLII toplistája:

1. ValóVilág: 6,6%

2. Harry Potter és az azkabani fogoly: 4,0%

3. Showder Klub: 4,5%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018. december 31.  – 2019. január 06.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való