KERESÉS search-close

Hasít az Éjjel-Nappal Budapest!

szerző:
2019.02.28. 14:48

Az RTLII 2,7%-os SHR-t ért el a 08. héten. Az előző héttől kezdve az RTLII-n látható az RTL sajátgyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, mely rögtön a csatorna élére ugrott: a legnagyobb nézettséget a sorozat csütörtök esti epizódja szerezte meg.  Az ezüstérmet a szerdán este 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet egy vasárnapi film, a Szenvedélyek viharában című film vitte el.

Hasít az Éjjel-Nappal Budapest!

Az RTLII toplistája:

1. Éjjel-nappal Budapest: 8,0%

2. Showder Klub: 4,3%

3. Szenvedélyek viharában: 1,9%.

 

A Cool 3,6%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna csúcsokat is döntött: egész napot tekintve tavaly ősz óta, főműsoridőt nézve 2018 tavasza óta nem volt ilyen magas a Cool közönségaránya (8. heti prime SHR: 4,2%). A legnézettebb műsor a szombaton 20 óra 30 perckor vetített Apád-anyád idejöjjön! című amerikai vígjáték volt, ami egyúttal bekerült a 8. hét legjobb 20 műsora közé is, a nem ismétlődő toplistában. Ezt követte A mi kis falunk című sajátgyártású sorozat, melynek első évada péntek esténként dupla részekkel újra látható a csatornán. A bronzérmet pedig egy amerikai-kínai vígjáték, a Rossz anyák karácsonya kapja, mely vasárnap este volt látható a csatornán.

A Cool toplistája:

1. Apád-anyád idejöjjön!: 8,7%

2. A mi kis falunk: 5,9%

3. Rossz anyák karácsonya: 5,8%.

 

A Film+ 2019-es év 08. heti közönségaránya 3,6% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap kora este vetített Nyomás utána! című olasz-amerikai akció-vígjáték volt. A második helyen szintén egy vasárnapi vígjáték, mégpedig a 21 órakor kezdődött Másnaposok 2. című amerikai film áll. A bronzérmet a Trója című amerikai-máltai-angol történelmi kalandfilm szerezte meg, mely szombaton kora este volt látható a csatornán.

A Film+ toplistája:

1. Nyomás utána! : 5,4%

2. Másnaposok 2.: 5,7%

3. Trója: 5,2%.

 

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve három  nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben - heti SHR teljes nap 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 3,5%/3,1%;

kedd: 3,8%/3,1%;

szombat: 3,9%/3,7%.

 

Főműsoridőben öt napot nyert meg a konkurensével szemben - heti SHR prime time 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 4,1%/3,0%;

kedd: 4,1%/3,3%;

péntek: 3,9%/3,3%;

szombat: 4,2%/3,7%;

vasárnap: 5,5%/5,0%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. február 18.  – 2019. február 24. 

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való