KERESÉS search-close

Elstartolt A mi kis falunk 2. évada a Cool-on

szerző:
2019.03.28. 11:35

A Cool 2,6%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. Pénteken elindult a csatornán A mi kis falunk sajátgyártású sorozat második évada, és meg is szerezte a legnézettebb műsor díját: a 21 óra 30 perckor vetített epizód kapta az aranyérmet. Ezt a Monk – a flúgos nyomozó követte, míg a harmadik helyezett ezúttal egy vasárnap esti amerikai vígjáték, a Vakáció című film lett.

Elstartolt A mi kis falunk 2. évada a Cool-on

A Cool toplistája:

1. A mi kis falunk: 6,8%

2. Monk – a flúgos nyomozó: 3,0%

3. Vakáció: 2,9%.

 

A Film+ 12. heti közönségaránya 3,4% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap kora este vetített Szuperhekusok című olasz akció-vígjáték volt. A második helyen egy szombat esti film, A nemzet aranya 2 – titkok könyve című amerikai kalandfilm áll. A bronzérmet szintén egy vasárnap esti műsor, A szikla című amerikai akciófilm szerezte meg.

A Film+ toplistája:

1. Szuperhekusok: 5,5%

2. A nemzet aranya 2 – titkok könyve: 5,8%

3. A szikla: 6,3%.

 

A Film+ csatorna az előző héten főműsoridőben öt napot nyert meg a konkurensével szemben - heti SHR prime time 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 3,2%/2,4%;

kedd: 4,2%/3,2%;

csütörtök: 4,2%/3,3%;

szombat: 4,4%/3,2%;

vasárnap: 5,9%/3,3%.

 

Az RTLII 3,1%-os SHR-t ért el a 12. héten. A dobogó legfelső fokán ezúttal is a saját gyártású Éjjel-nappal Budapest került: a legnagyobb nézettséget a sorozat kedd esti epizódja szerezte meg. Az ezüstérmet szintén egy kedd esti műsor, a 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat szerda kora esti epizódja vitte el.

Az RTLII toplistája:

1. Éjjel-nappal Budapest: 8,1%

2. Showder Klub: 4,4%

3. A gyanú árnyékában: 3,0%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. március 18.  – 2019. március 24.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való