KERESÉS search-close

Éjjel-nappal RTLII

szerző:
2019.03.07. 14:55

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 9. héten. Az RTLII-n immár második hete fut az RTL saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest, mely rögtön a csatorna élére ugrott. A legnagyobb nézettséget a sorozat csütörtök esti epizódja szerezte meg, és egyúttal bekerült az előző hét 20 legnézettebb műsora közé, a nem ismétlődő toplistában. Az ezüstérmet a hétfőn este 20 óra 25 perckor sugárzott Showder Klub, míg a bronzérmet a csütörtökön 18 óra 20 perckor leadott A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat vitte el.

Éjjel-nappal RTLII

Az RTLII toplistája:

1. Éjjel-nappal Budapest: 9,3%

2. Showder Klub: 4,5%

3. A gyanú árnyékában: 3,0%.

 

A Film+ 2019-es év 9. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton, és két film is bekerült a 20 legjobb műsor közé az előző héten, a nem ismétlődő toplistában. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap kora este vetített És megint dühbe jövünk című olasz vígjáték volt. A második helyen – mely szintén bekerült a 20 legnézettebb műsor közé - a Perzsia hercege – az idő homokja áll. A bronzérmet egy vasárnap esti film, a Másnaposok 3. című amerikai vígjáték szerezte meg.

A Film+ toplistája:

1. És megint dühbe jövünk: 7,7%

2. Perzsia hercege – az idő homokja: 7,2%

3. Másnaposok 3.: 7,0%.

 

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve négy  nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben - heti SHR teljes nap 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 4,1%/3,4%;

kedd: 4,6%/3,6%;

szombat: 4,1%/3,4%;

vasárnap: 5,6%/4,9%.

 

Főműsoridőben öt napot nyert meg a konkurensével szemben - heti SHR prime time 18-49* Film+/Mozi+:

hétfő: 5,0%/2,6%;

kedd: 5,0%/3,1%;

szerda: 3,3%/2,1%;

szombat: 5,9%/3,0%;

vasárnap: 7,4%/4,4%.

 

A Cool 3,1%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a szombaton kora este vetített Neveletlen hercegnő 2. című amerikai vígjáték volt. Az ezüstérmet A mi kis falunk című saját gyártású sorozat pénteken leadott epizódja kapta. A dobogó harmadik fokára A szív bajnokai című film került fel.

A Cool toplistája:

1.Neveletlen hercegnő 2.: 5,7%

2. Mi kis falunk: 5,4%

3. A szív bajnokai: 4,7%.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. február 25.  – 2019. március 03.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való