KERESÉS search-close

Columbo a csillagok között

szerző:
2019.01.11. 12:52

A második generációs tévéscsatornák közül Sorozat+ remekül zárta a 2018-as évet: a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton átlagosan 1,0%-os közönségarányt ért el teljes napon*. A 2018-as összesítésben Columbo lett az aranyérmes: a március 19-én közvetített epizódja döntötte meg a csatorna éves nézettségi rekordját. Az ezüstérmet a január 13-ai Dr. Csont szerezte meg, míg a bronzérmes az ugyanezen a napon közvetített Gyilkos elmék epizódja lett.

Columbo a csillagok között

A Sorozat+ 2018. évi legnézettebb műsorainak toplistája:

Columbo: 5,1%
Dr. Csont: 4,2%
Gyilkos elmék: 3,0%.

 

2019. 1. hetén, a 18-49-es célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. Legnézettebb műsora a szerda esti Columbo lett, a másodikhelyen a szintén szerda este vetített CSI: A helyszínelők végzett, a harmadik helyet  a kedd esti Miami helyszínelők szerezték meg.

A Sorozat+ 2019. 1. heti toplistája:

Columbo: 3,0%
CSI: A Helyszínelők: 4,1%
Miami helyszínelők: 1,4%.

 

Az RTL+ a 2018-as évben átlagosan 0,9%-os közönségarányt ért el. A csatornán a hétvégi családi filmek voltak a legnépszerűbbek, amelyek közül a karácsony előtti hétvégén vetített Még zöldebb a szomszéd nője volt az év legnézettebb programja. Ezt A Szomszéd nője mindig zöldebb követi, míg a harmadik helyre pedig az És megint dühbe jövünk című olasz-amerikai vígjáték került.

Az RTL+ 2018. évi legnézettebb műsorainak toplistája:

Még zöldebb a szomszéd nője: 3,9%
A szomszéd nője mindig zöldebb: 3,7%
És megint dühbe jövünk: 3,3%.

 

2019. 1. hetén a 18-49-es célcsoporton az RTL+ 0,7%-os SHR-t hozott. A hét legnézettebb műsora a vasárnap esti Banános Joe című olasz-német vígjáték lett. A második helyre a szerda délutáni Győzike show került, ezt a péntek esti Nevess csak! című kanadai kandikamerás műsor követett.

Az RTL+ 2019. 1. heti toplistája:

Banános Joe: 2,5%
Győzike show: 2,6%
Nevess csak!: 1,8%.

 

A Muzsika Tv 0,7%-ot ért el az előző héten. A csatorna legnézettebb műsora a szerda esti Házibuli Attilával című zenés produkció lett 1,4%-os közönségaránnyal. Az RTL Gold 0,5%-ot ért el a legutóbbi héten: legnézettebb műsora a csütörtök délutáni Anikó show volt 3,5%-os SHR-rel.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018. december 31. – 2019. január 6.

*2018-as adatokra vonatkozóan figyelembe vettük a 7 napos konszolidált adatokat.

Hírek

Ismét Columbo a nyerő

A harmadik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,9%-ot ért el. A csatorna legnézettebb műsora a Columbo című sorozat keddi epizódja lett. A második helyen a CSI: A helyszínelők péntek esti része végzett, míg a dobogó harmadik fokára a péntek esti New York-i helyszínelők állhattak.

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

A Film+ 3. heti közönségaránya 3,4% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Törvényre törve című akciófilm volt. A második helyen a Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja című amerikai családi vígjáték végzett, míg a bronzérmet az Elhárítók című amerikai akciófilm szerezte meg.

Sikeres év vége online-ban is

Sikeres decembert zárhatott az RTL Magyarország égisze alá tartozó RTLMost! és az rtl.hu weboldal is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való