KERESÉS search-close

Columbo a csillagok között

szerző:
2019.01.11. 12:52

A második generációs tévéscsatornák közül Sorozat+ remekül zárta a 2018-as évet: a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton átlagosan 1,0%-os közönségarányt ért el teljes napon*. A 2018-as összesítésben Columbo lett az aranyérmes: a március 19-én közvetített epizódja döntötte meg a csatorna éves nézettségi rekordját. Az ezüstérmet a január 13-ai Dr. Csont szerezte meg, míg a bronzérmes az ugyanezen a napon közvetített Gyilkos elmék epizódja lett.

Columbo a csillagok között

A Sorozat+ 2018. évi legnézettebb műsorainak toplistája:

Columbo: 5,1%
Dr. Csont: 4,2%
Gyilkos elmék: 3,0%.

 

2019. 1. hetén, a 18-49-es célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. Legnézettebb műsora a szerda esti Columbo lett, a másodikhelyen a szintén szerda este vetített CSI: A helyszínelők végzett, a harmadik helyet  a kedd esti Miami helyszínelők szerezték meg.

A Sorozat+ 2019. 1. heti toplistája:

Columbo: 3,0%
CSI: A Helyszínelők: 4,1%
Miami helyszínelők: 1,4%.

 

Az RTL+ a 2018-as évben átlagosan 0,9%-os közönségarányt ért el. A csatornán a hétvégi családi filmek voltak a legnépszerűbbek, amelyek közül a karácsony előtti hétvégén vetített Még zöldebb a szomszéd nője volt az év legnézettebb programja. Ezt A Szomszéd nője mindig zöldebb követi, míg a harmadik helyre pedig az És megint dühbe jövünk című olasz-amerikai vígjáték került.

Az RTL+ 2018. évi legnézettebb műsorainak toplistája:

Még zöldebb a szomszéd nője: 3,9%
A szomszéd nője mindig zöldebb: 3,7%
És megint dühbe jövünk: 3,3%.

 

2019. 1. hetén a 18-49-es célcsoporton az RTL+ 0,7%-os SHR-t hozott. A hét legnézettebb műsora a vasárnap esti Banános Joe című olasz-német vígjáték lett. A második helyre a szerda délutáni Győzike show került, ezt a péntek esti Nevess csak! című kanadai kandikamerás műsor követett.

Az RTL+ 2019. 1. heti toplistája:

Banános Joe: 2,5%
Győzike show: 2,6%
Nevess csak!: 1,8%.

 

A Muzsika Tv 0,7%-ot ért el az előző héten. A csatorna legnézettebb műsora a szerda esti Házibuli Attilával című zenés produkció lett 1,4%-os közönségaránnyal. Az RTL Gold 0,5%-ot ért el a legutóbbi héten: legnézettebb műsora a csütörtök délutáni Anikó show volt 3,5%-os SHR-rel.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018. december 31. – 2019. január 6.

*2018-as adatokra vonatkozóan figyelembe vettük a 7 napos konszolidált adatokat.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való