KERESÉS search-close

Az RTL Klub sikere örök

szerző:
2019.02.05. 12:15

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

Az RTL Klub sikere örök

Hétköznap esténként a sort a Fókusz indította. A csatorna infotainment magazinja a múlt héten átlagosan 19,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton és minden este megnyerte saját idősávját. A Fókuszt az idei év eddigi legnagyobb dobása, a csatorna saját gyártású sorozata követte. A Drága örökösök hétköznap esténként átlagosan 19,5%-ot tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton és kimagasló eredménnyel nyerte meg az idősávját. Az elmúlt hét Top 3 legnézettebb műsora a Drága örökösök három része volt: az első helyen a keddi epizód szerepel, amely 20,8%-ot hozott a csatornának a kiemelt célcsoporton, miközben a teljes lakosság körében a csütörtöki rész vonzotta a legtöbb nézőt a képernyő elé, közel 940 ezer főt. A kedd nemcsak a sorozat számára hozta meg a múlt heti legjobb eredményt, hanem a Fókusz számára, hiszen a magazin 21,1%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton, és ezzel a hét negyedik legnézettebb műsora lett.

A Drága örökösök mellett nem szabad megfeledkeznünk a csatorna másik napi sorozatáról sem: az Éjjel - nappal Budapest az elmúlt héten minden este sikeresen megnyerte a saját idősávját a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Az RTL Klub nemcsak hétköznap, de szombat este is kiemelkedően magas eredményt ért el a kiemelt célcsoporton, köszönhető ez a Fókusz Plusznak, a saját gyártású A tanár című sorozatnak, illetve az azt követő filmnek. A Tanár aktuális részét közel 657 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság köréből.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. január 21. – 2019. január 27.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való