KERESÉS search-close

Az RTL Klub sikere örök

szerző:
2019.02.05. 12:15

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

Az RTL Klub sikere örök

Hétköznap esténként a sort a Fókusz indította. A csatorna infotainment magazinja a múlt héten átlagosan 19,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton és minden este megnyerte saját idősávját. A Fókuszt az idei év eddigi legnagyobb dobása, a csatorna saját gyártású sorozata követte. A Drága örökösök hétköznap esténként átlagosan 19,5%-ot tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton és kimagasló eredménnyel nyerte meg az idősávját. Az elmúlt hét Top 3 legnézettebb műsora a Drága örökösök három része volt: az első helyen a keddi epizód szerepel, amely 20,8%-ot hozott a csatornának a kiemelt célcsoporton, miközben a teljes lakosság körében a csütörtöki rész vonzotta a legtöbb nézőt a képernyő elé, közel 940 ezer főt. A kedd nemcsak a sorozat számára hozta meg a múlt heti legjobb eredményt, hanem a Fókusz számára, hiszen a magazin 21,1%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton, és ezzel a hét negyedik legnézettebb műsora lett.

A Drága örökösök mellett nem szabad megfeledkeznünk a csatorna másik napi sorozatáról sem: az Éjjel - nappal Budapest az elmúlt héten minden este sikeresen megnyerte a saját idősávját a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Az RTL Klub nemcsak hétköznap, de szombat este is kiemelkedően magas eredményt ért el a kiemelt célcsoporton, köszönhető ez a Fókusz Plusznak, a saját gyártású A tanár című sorozatnak, illetve az azt követő filmnek. A Tanár aktuális részét közel 657 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság köréből.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. január 21. – 2019. január 27.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való