KERESÉS search-close

Akció- és kalandfilmek hete

szerző:
2018.06.27. 12:26

A Film+ 25. heti közönségaránya 3,7% volt a 18 – 49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az Egyiptom istenei című akciófilm lett, amely péntek este 8,4%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a vasárnap este vetített Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilmvégzett 5,5%-os share-rel. A múlt héthez hasonlóan ismét bronzérmes lett Sylvester Stallone és csapata: a Feláldozhatók 2. a harmadik helyen végzett, csütörtök este 5,4%-os közönségarányt hozott a csatornának. 

Akció- és kalandfilmek hete

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve négy nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben. (Heti SHR teljes nap 18-49* Film+/MOZI+: Szerda: 3,8%/2,5%; Csütörtök: 4,5%/3,3%; Péntek: 4,5%/3,7%; Vasárnap: 3,8%/3,0%). Főműsoridőben már öt napon nyert konkurensével szemben (Heti SHR prime time 18-49* Film+/MOZI+: Kedd: 3,7%/3,6%; Szerda: 4,4%/2,9%; Csütörtök: 4,7%/4,4; Péntek: 6,3%/3,7%; Vasárnap: 4,8%/3,5%).

 

A Cool 3,2%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A három legnézettebb műsor közül kettő hétköznap vetített amerikai sorozat volt, a dobogó legfelső fokán azonban a Red című akciófilm áll: a Bruce Willis nevével fémjelzett film vasárnap este 5,3%-os közönségarányt ért el. Ezt követi a Dr. Csont szerda esti része 4,3%-os SHR-rel, a  sort  A mentalista csütörtök esti része zárja,  4,7%-os közönségaránnyal.

 

Az RTL II 2,3%-os SHR-t ért az előző héten. A legtöbb nézőt  a hét első napján vetített Showder Klub bemutatja című  este 10 órakor kezdődő része vonzotta a csatorna képernyője elé: a műsor 5,2%-o ért el. A második helyen szintén a Showder klub végzett: csütörtök esti része a televíziót nézők 4,7%-át ültette a képernyő elé.A bronzérmet ezúttal a Barátok közt péntek este 11-kor kezdődő epizódja szerezte meg 4,6%-os SHR-rel.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 junius 18. – június 24.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való