KERESÉS search-close

Akció- és kalandfilmek hete

szerző:
2018.06.27. 12:26

A Film+ 25. heti közönségaránya 3,7% volt a 18 – 49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az Egyiptom istenei című akciófilm lett, amely péntek este 8,4%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a vasárnap este vetített Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilmvégzett 5,5%-os share-rel. A múlt héthez hasonlóan ismét bronzérmes lett Sylvester Stallone és csapata: a Feláldozhatók 2. a harmadik helyen végzett, csütörtök este 5,4%-os közönségarányt hozott a csatornának. 

Akció- és kalandfilmek hete

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve négy nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben. (Heti SHR teljes nap 18-49* Film+/MOZI+: Szerda: 3,8%/2,5%; Csütörtök: 4,5%/3,3%; Péntek: 4,5%/3,7%; Vasárnap: 3,8%/3,0%). Főműsoridőben már öt napon nyert konkurensével szemben (Heti SHR prime time 18-49* Film+/MOZI+: Kedd: 3,7%/3,6%; Szerda: 4,4%/2,9%; Csütörtök: 4,7%/4,4; Péntek: 6,3%/3,7%; Vasárnap: 4,8%/3,5%).

 

A Cool 3,2%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A három legnézettebb műsor közül kettő hétköznap vetített amerikai sorozat volt, a dobogó legfelső fokán azonban a Red című akciófilm áll: a Bruce Willis nevével fémjelzett film vasárnap este 5,3%-os közönségarányt ért el. Ezt követi a Dr. Csont szerda esti része 4,3%-os SHR-rel, a  sort  A mentalista csütörtök esti része zárja,  4,7%-os közönségaránnyal.

 

Az RTL II 2,3%-os SHR-t ért az előző héten. A legtöbb nézőt  a hét első napján vetített Showder Klub bemutatja című  este 10 órakor kezdődő része vonzotta a csatorna képernyője elé: a műsor 5,2%-o ért el. A második helyen szintén a Showder klub végzett: csütörtök esti része a televíziót nézők 4,7%-át ültette a képernyő elé.A bronzérmet ezúttal a Barátok közt péntek este 11-kor kezdődő epizódja szerezte meg 4,6%-os SHR-rel.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 junius 18. – június 24.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való