KERESÉS search-close

Akció- és kalandfilmek hete

szerző:
2018.06.27. 12:26

A Film+ 25. heti közönségaránya 3,7% volt a 18 – 49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az Egyiptom istenei című akciófilm lett, amely péntek este 8,4%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a vasárnap este vetített Utazás a rejtélyes szigetre című kalandfilmvégzett 5,5%-os share-rel. A múlt héthez hasonlóan ismét bronzérmes lett Sylvester Stallone és csapata: a Feláldozhatók 2. a harmadik helyen végzett, csütörtök este 5,4%-os közönségarányt hozott a csatornának. 

Akció- és kalandfilmek hete

A Film+ csatorna az előző héten teljes napot tekintve négy nap tudott győzedelmeskedni versenytársával szemben. (Heti SHR teljes nap 18-49* Film+/MOZI+: Szerda: 3,8%/2,5%; Csütörtök: 4,5%/3,3%; Péntek: 4,5%/3,7%; Vasárnap: 3,8%/3,0%). Főműsoridőben már öt napon nyert konkurensével szemben (Heti SHR prime time 18-49* Film+/MOZI+: Kedd: 3,7%/3,6%; Szerda: 4,4%/2,9%; Csütörtök: 4,7%/4,4; Péntek: 6,3%/3,7%; Vasárnap: 4,8%/3,5%).

 

A Cool 3,2%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A három legnézettebb műsor közül kettő hétköznap vetített amerikai sorozat volt, a dobogó legfelső fokán azonban a Red című akciófilm áll: a Bruce Willis nevével fémjelzett film vasárnap este 5,3%-os közönségarányt ért el. Ezt követi a Dr. Csont szerda esti része 4,3%-os SHR-rel, a  sort  A mentalista csütörtök esti része zárja,  4,7%-os közönségaránnyal.

 

Az RTL II 2,3%-os SHR-t ért az előző héten. A legtöbb nézőt  a hét első napján vetített Showder Klub bemutatja című  este 10 órakor kezdődő része vonzotta a csatorna képernyője elé: a műsor 5,2%-o ért el. A második helyen szintén a Showder klub végzett: csütörtök esti része a televíziót nézők 4,7%-át ültette a képernyő elé.A bronzérmet ezúttal a Barátok közt péntek este 11-kor kezdődő epizódja szerezte meg 4,6%-os SHR-rel.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 junius 18. – június 24.

Hírek

Nyomozók a nézettségi lista élén

A 27. héten teljes napon, a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton belül a Sorozat+ teljesített a legjobban 0,9%-kal. A csatorna legnézettebb műsora a hétfő esti CSI lett 2,5%-os SHR-rel. Második helyen a csütörtöki Columbo végzett 3,0%-os közönségaránnyal, a Bronzérmet 2,9%-os közönségaránnyal a csütörtök esti Gyilkos elmék zsebelte be.

Kalandokban gazdag hét

A Film+ 27. heti közönségaránya 3,9% volt a 18–49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az U.N.C.L.E. embere lett: az akciófilm csütörtök este 8,2%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a szerda este vetített Bölcsőd lesz a koporsód végzett 6,1%-os SHR-rel, míg a dobogó harmadik fokára ezúttal A hobbit – az öt sereg csatája című film került 5,6%-os közönségaránnyal. 

Szuper szerda az RTL Klubon

A 27. héten folytatódott a labdarúgó világbajnokság, amely nagyban befolyásolta a televíziós nézettségi piac versenyét. A közszolgálati sportcsatorna által közvetített focimeccsek sorával a többi csatorna továbbra sem tudta felvenni a versenyt, ám az RTL Klubnak mégis sikerült kiemelkednie és meg tudta előzni valamennyi egyéb konkurensét a hét minden estéjén. A csatorna heti átlagos közönségaránya a kiemelt célcsoporton, főműsoridőben 10,5% volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!