KERESÉS search-close

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

szerző:
2019.01.23. 11:14

A Film+ 3. heti közönségaránya 3,4% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Törvényre törve című akciófilm volt. A második helyen a Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja című amerikai családi vígjáték végzett, míg a bronzérmet az Elhárítók című amerikai akciófilm szerezte meg.

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

A Film+ toplistája:

1. Törvényre törve: 5,8%

2. Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja: 5,9%

3. Elhárítók: 4,1%.

 

A Cool 2,3%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora este a Gyilkos elmék című amerikai krimisorozat kedd esti epizódja volt, amit az Aludj csak, én álmodom című amerikai romantikus dráma követ a második helyen. A harmadik helyet ezúttal Dr. Csont zsebelte be.

A Cool toplistája:

1. Gyilkos elmék: 5,3%

2. Aludj csak, én álmodom: 3,4%

3. Dr. Csont: 3,9%.

 

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 3. héten. A legnagyobb nézettséget a vasárnapi ValóVilág9 hatodik párbaja szerezte meg, az ezüstérmet a Harry Potter és a halál ereklyéi, míg a bronzérmet a vasárnapi Belevalóvilág vitte el.

Az RTLII toplistája:

1. ValóVilág9: 6,7%

2. Harry Potter és a halál ereklyéi: 3,9%

3. BeleValóVilág: 6,4%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. január 14.  – 2019. január 20.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való