KERESÉS search-close

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

szerző:
2019.01.23. 11:14

A Film+ 3. heti közönségaránya 3,4% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a Törvényre törve című akciófilm volt. A második helyen a Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja című amerikai családi vígjáték végzett, míg a bronzérmet az Elhárítók című amerikai akciófilm szerezte meg.

Adri nyerte a VV9 6. párbaját

A Film+ toplistája:

1. Törvényre törve: 5,8%

2. Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja: 5,9%

3. Elhárítók: 4,1%.

 

A Cool 2,3%-os közönségarányt ért el az előző héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora este a Gyilkos elmék című amerikai krimisorozat kedd esti epizódja volt, amit az Aludj csak, én álmodom című amerikai romantikus dráma követ a második helyen. A harmadik helyet ezúttal Dr. Csont zsebelte be.

A Cool toplistája:

1. Gyilkos elmék: 5,3%

2. Aludj csak, én álmodom: 3,4%

3. Dr. Csont: 3,9%.

 

Az RTLII 3,0%-os SHR-t ért el a 3. héten. A legnagyobb nézettséget a vasárnapi ValóVilág9 hatodik párbaja szerezte meg, az ezüstérmet a Harry Potter és a halál ereklyéi, míg a bronzérmet a vasárnapi Belevalóvilág vitte el.

Az RTLII toplistája:

1. ValóVilág9: 6,7%

2. Harry Potter és a halál ereklyéi: 3,9%

3. BeleValóVilág: 6,4%.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. január 14.  – 2019. január 20.

Hírek

Csont nélkül nyert Bones

A 13. héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 1,0%-os közönségarányt ért el. A csatorna első helyezettje ezúttal a vasárnap késő esti Dr. Csont lett, második helyen a csütörtök esti Columbo végzett, míg a bronzérmet a kedd esti New York-i helyszínelők vitte el.

Pajkaszeg lakói online is aratnak!

Óriási sikerrel tért vissza A mi kis falunk 3. évada az RTLMost!-ra!

Továbbra is szárnyal az Éjjel-nappal Budapest

A 13. héten az RTLII 3,3%-os SHR-t ért el. A dobogó legfelső fokára ezúttal is a csatorna saját gyártású sorozata, az Éjjel-nappal Budapest került. A műsor másfél hónapja (február 18-án) került át az RTLII-re és azóta is töretlen a sikere, hiszen minden héten ez volt a csatorna legnézettebb műsorszáma. Az Éjjel-nappal Budapest az elmúlt hat hét alatt átlagosan 6,9%-os SHR-t ért el a 18-49-es célcsoporton* és átlagosan több, mint 220 ezer fő követte figyelemmel a teljes lakosság köréből. A kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a legnagyobb közönségarányt a február 28-án és március 8-án vetített epizódok érték el (mindkét rész SHR-je: 9,2% volt). A teljes lakosság köréből a február 25-i adás érte el a legnagyobb nézettséget: ennek az epizódnak az átlagos nézőszáma az említett célcsoporton több, mint 289 ezer fő volt. Az előző héten az ezüstérmet a Showder Klub, míg a bronzérmet egy szombat esti film, a Rossz anyák karácsonya című vígjáték vitte el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való