KERESÉS search-close

Columbo a legjobb

szerző:
2018.06.27. 12:31

A 25. héten az RTL Magyarország második generációs kábelcsatornái közül a Sorozat+ 0,9%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében. A csatorna legnézettebb műsorszáma – 2,7%-os SHR-rel – a csütörtök esti Columbo lett. Ezt a hétfő esti CSI követte 2,0%-kal, míg a harmadik helyet ezúttal a péntek esti Gyilkos elmék szerezte meg 2,8%-os közönségaránnyal.

 Columbo a legjobb

Az RTL+ 0,8%-kal zárta a hetet. A hétvégén futó programok közül a legnézettebb a szombat este közvetített filmklasszikus, a Banános Joe lett 2,8%-kal, amit sorban Gyertek át szombat este követett 2,7%-kal. A harmadik helyre az Éjjel-nappal Budapest került 2,6%-kal.

Az RTL Goldnak 0,3%-ot zárta a 25. hetet. Legnézettebb műsora a csütörtök délután futó Anikó #Show lett 1,8%-kal. A Muzsika-TV 0,5%-ot ért el a héten, a legtöbben a szombat délutáni Muzsika TV Extrát választották szórakozásul a csatornán.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 június 18. – június 24.

Hírek

Columbo az élen

A negyedik héten a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton a Sorozat+ 0,8%-os közönségarányt ért el. A csatorna aranyérmese a csütörtök esti Columbo lett, ezt a kedd esti New York-i helyszínelők követte. A harmadik helyen ezúttal a szombat esti Döglött akták végzett.

Erős hétvége a kábeleken

A Film+ 4. heti közönségaránya 4,0% volt a 18-49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb műsora a vasárnap este vetített Lopott idő című akciófilm volt. A második helyen szintén egy vasárnapi műsor, mégpedig a kora esti Jupiter felemelkedése című ausztrál-amerikai sci-fi áll. A bronzérmet a Féktelen harag című amerikai akciófilm szerezte meg, mely csütörtökön este volt látható a csatornán.

Az RTL Klub sikere örök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedni tudott a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton, ezzel tovább folytatva idei remek teljesítményét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való