KERESÉS search-close

Columbo a legjobb

szerző:
2018.06.27. 12:31

A 25. héten az RTL Magyarország második generációs kábelcsatornái közül a Sorozat+ 0,9%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében. A csatorna legnézettebb műsorszáma – 2,7%-os SHR-rel – a csütörtök esti Columbo lett. Ezt a hétfő esti CSI követte 2,0%-kal, míg a harmadik helyet ezúttal a péntek esti Gyilkos elmék szerezte meg 2,8%-os közönségaránnyal.

 Columbo a legjobb

Az RTL+ 0,8%-kal zárta a hetet. A hétvégén futó programok közül a legnézettebb a szombat este közvetített filmklasszikus, a Banános Joe lett 2,8%-kal, amit sorban Gyertek át szombat este követett 2,7%-kal. A harmadik helyre az Éjjel-nappal Budapest került 2,6%-kal.

Az RTL Goldnak 0,3%-ot zárta a 25. hetet. Legnézettebb műsora a csütörtök délután futó Anikó #Show lett 1,8%-kal. A Muzsika-TV 0,5%-ot ért el a héten, a legtöbben a szombat délutáni Muzsika TV Extrát választották szórakozásul a csatornán.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 június 18. – június 24.

Hírek

Nyomozók a nézettségi lista élén

A 27. héten teljes napon, a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton belül a Sorozat+ teljesített a legjobban 0,9%-kal. A csatorna legnézettebb műsora a hétfő esti CSI lett 2,5%-os SHR-rel. Második helyen a csütörtöki Columbo végzett 3,0%-os közönségaránnyal, a Bronzérmet 2,9%-os közönségaránnyal a csütörtök esti Gyilkos elmék zsebelte be.

Kalandokban gazdag hét

A Film+ 27. heti közönségaránya 3,9% volt a 18–49-es célcsoporton. A csatorna legnézettebb filmje az U.N.C.L.E. embere lett: az akciófilm csütörtök este 8,2%-os közönségarányt zsebelt be. Második helyen a szerda este vetített Bölcsőd lesz a koporsód végzett 6,1%-os SHR-rel, míg a dobogó harmadik fokára ezúttal A hobbit – az öt sereg csatája című film került 5,6%-os közönségaránnyal. 

Szuper szerda az RTL Klubon

A 27. héten folytatódott a labdarúgó világbajnokság, amely nagyban befolyásolta a televíziós nézettségi piac versenyét. A közszolgálati sportcsatorna által közvetített focimeccsek sorával a többi csatorna továbbra sem tudta felvenni a versenyt, ám az RTL Klubnak mégis sikerült kiemelkednie és meg tudta előzni valamennyi egyéb konkurensét a hét minden estéjén. A csatorna heti átlagos közönségaránya a kiemelt célcsoporton, főműsoridőben 10,5% volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!